skip to Main Content

automentes-budapest-04Korszerű autómentő járműveink a hét minden napján, felkészítve várják, hogy segítsenek a bajbajutott autósoknak éjjel és nappal. Mivel többféle méretű és felkészítésű járművel rendelkezünk, ezért az autómentés előtt ki tudjuk választani éppen szabad járműveink közül azt amelyikkel a leghatékonyabban és legolcsóbban végezhető el az adott mentési feladat.

Milyen a legjobb autómentő?

A legjobb autómentő segítségével az összes létező mentés feladat könnyen elvégezhető, bírja a kihívásokat, a terhelést, hosszú utakon is megbízható, fel van szerelve korszerű a mentést segítő felszereléssel, csörlővel, esetleg emelővel, mentést segítő fényekkel, valamilyen megkülönböztető jelzéssel, nagyméretű üzemanyagtankkal. Az sem árt, ha a mentő járműben van hely a szállított jármű sofőrének. A jó autómentőben van helye a kiegészítő berendezéseknek, és olyan a platója amelyiken ki vannak képezve a szállítandó autó rögzítéséhez használt felületek. A korszerű autómentők platóján a járművet a kerekeinél rögzítjük ki hevederekkel, ez biztosítja a legegyszerűbb és legjobb rögzítést a járműnek, miközben az megőrzi természetes rugózását. A megfelelő rögzítés nagyon fontos mivel ez nem csak a szállítás biztonságát garantálja, hanem a szállított jármű sértetlenségét is, amely lehetővé teszi, hogy ugyanolyan épségben engedjük le a szállító járműről a mentett gépkocsit mint ahogy felálltunk rá. A mentés minőségét autómentős munkatársaink magas fokú szakmai felkészültsége, a sok-sok kiválóan, és ügyfeleink megelégedettségére elvégzett autómentés is garantálja. Munkáinkra a garanciát cégünk felelősségbiztosítása adja amely járműveinkre nyújt rakomány biztosítást.

Autómentőinkkel rövidebb illetve hosszabb utakon is biztonságosan célba érünk, és mindegy, hogy roncsautót kell elszállítanunk, vagy műszaki hibás, esetleg futóműhibás autót kell szállítanunk, vagy autópálya mentésre kell indulnunk, munkatársaink eredményesen meg fognak birkózni a feladattal.

Autómentőinkkel természetesen nem csak autókat mentünk, hanem kisbuszt, motorkerékpárt, bármilyen a méret határon belül lévő négykerekű járművet, hajót és munkagépet is. Mint az autóknál, ugyanúgy ezeknél a járműveknél is elvégezzük a biztonságos rögzítést a mentőjárműre felállás után és csak ezután indulunk el az uticélunk felé.

Ha Önnek is autómentőre van szüksége akkor a lehető legjobb helyen jár, kérjük vegye fel velünk kapcsolatot, hogy árajánlatot adhassunk.

Fel a lap elejére