skip to Main Content

Teherautó mentés Budapesten valamint Pest megyében, SOS autómentő kisteherautó mentés azonnal indulunk. Elsősorban a 2,5t-nál könnyebb kisteherautókat, furgonokat, dobozos kisteherautókat mentjük, szállítjuk. Autómentőnk segítségével a teherautókat tudjuk szállítani, vagy vontatni is. Műszaki hibás kisteherautó szállítás, futómű hibás teherautó szállítás, balesetes, roncsteherautó szállítás is.

A teherautók mellett gépeke, kisgépeket, munkagépeket is szállítunk, akár alumínium trélerrel is alkalmi vagy rendszeres jelleggel.

Ha műszaki hibás lett kisteher gépjárműve, leállt, elakadt, és nem tud tovább haladni hívjon bennünket éjjel, nappal. A telefonnál lévő ügyeletes autómentőnek mondja el az alábbiakat:

 • Milyen járműről van szó.
 • Mi a probléma, hiba, illetve a segélykérés oka.
 • Milyen sebességváltóval rendelkezik a jármű.
 • Üresbe lehet-e rakni a sebváltót.
 • Ép-e a futómű illetve a kerekek.
 • A kisteherautóhoz hozzáférünk-e vagy van valamilyen akadály körülötte.
 • Van-e egyéb a mentést akadályozó vagy zavaró körülmény (árok, nehéz terep stb.)
 • A jármű pontos helye (cím).
 • Hova kell a járművet elszállítani.
 • Telefonszám, név.
 • Bizonyos esetekben írásban kérjük a megrendelés adatait, név, cím, rendszám, forgalmi engedély száma, jogosítvány, személyi igazolvány, lakcímkártya száma.

A jármű elszállítása előtt mindenképpen meg kell győződnünk róla, hogy az elszállításra váró jármű annak a tulajdona akik meg akar bennünket bízni a jármű elszállításával, és kizárólag abban az esetben tudjuk  a járművet elszállítani, ha a megbízónk tudja igazolni hivatalosan, hogy  ő a jármű tulajdonosa, és illetékes a jármű sorsa felől rendelkezni.

Ha a fenti adatok a rendelkezésünkre állnak akkor tudunk hozzávetőlegesen pontos árat adni a mentésre, illetve olyan járművet küldeni amelyik képes az adott mentési feladatot tökéletesen ellátni. Ha ügyfelünknek az általunk adott autószállítás ár megfelelő akkor haladéktalanul indulunk segíteni a bajba jutott járműnek.

Kisteherautót illetve munkagépeket nem csak abban az esetben tudunk szállítani ha az bajba került vagy műszaki hibás lett, hanem munkaterületekre illetve járműszalonokba is ki tudunk szállítani teherautót. Autószállító trélerünk segítségével akár két-három járművet is el tudunk szállítani egyszerre, ezért az olcsó tréleres szállítás illetve a gyűjtőfuvarozás is megoldható amelyet a kedvező ár miatt  nagyon megéri cégünknél megrendelni. Az ilyen jellegű fuvarokra a megrendelést célszerű jóval előbb leadni illetve árajánlatot kérni, hiszen ezekre a logisztikai szervezési idő is hosszabb.

A gépszállításra és munkagépszállításra is lehetőség van, ezeket is ki tudjuk szállítani a munkaterületekre, olcsón, hibátlanul, akár szerződéssel is, rendszeres vagy alkalmi jelleggel. Elvisszük munkagépét a megadott időpontban a megadott telephelyről a kiválasztott munkaterületre.

A járműveink alkalmasak kisebb pavilonok, lakókocsi doboz illetve más speciális járműfelépítmények szállítására is, ezzel kapcsolatban kérje kollégánk segítségét.

Járműveink alkalmasak a futóműhibás illetve a sérült futóművel rendelkező valamint a roncs járművek szállítására, fel és lerakodására is.

Az autómentés Budapest fő célja az elégedett és visszatérő ügyfelek igényeinek a maximális kielégítése. Ezért korszerű, autómentő járműparkot tartunk fent amely segítségével bármilyen autómentő vagy autószállító feladatot el tudunk látni, hiszen  a járművek közül mindig azt tudjuk útnak indítani amelyik a célnak a legjobban megfelel. A járművek teljesen felszereltek még az extrém nehéz körülmények között is tudunk segíteni járműve elszállításában. Úgy dolgozunk,  hogy ügyfeleink bármikor ajánlhassanak bennünket barátaiknak, ismerőseiknek. Kedvező tarifákkal dolgozunk, visszatérő ügyfeleink hűségét külön kedvezményekkel díjazzuk, illetve a szerződéses, rendszeres szállításokat is kedvezményekkel vállaljuk el.

Fel a lap elejére