skip to Main Content

automentes-budapest-07Autószállítás trélerrel, használt autó hazaszállítása több éves gyakorlattal, kiváló autószállító járművekkel a legolcsóbb megoldás. Használt autót szeretne hazaszállíttatni külföldről, Ausztriából, Németországból? A használt autó kereslet, kínálat növekedésével egy időben a járművek szállítására való igény is megnövekedett. A nyugati autók jelentős része nagyon jó állapotban van még öt tíz év után is a jó minőségű úthálózatok és a folyamatos profi karbantartás és szervizelés miatt. A hazai kispénzű autósoknak ezért jó alternatíva lehet egy olcsó használt nyugati autó, amelyikkel még évekig tud közlekedni nagyobb ráfordítás nélkül a hazai utakon. Az ausztriai, német, olasz illetve francia használt autós oldalak nagy választékot kínálnak az olcsó járművekből amelyikből megéri még úgy is vásárolni, hogy a szállításért illetve a honosításért is jelentős összegeket kell kifizetni. Manapság már lényegesen több használt jármű érkezik az országba mint pl. tíz évvel ezelőtt, illetve a jármű adás-vétel is jelentősen felpörgött.

A külföldi autók hazaszállítása magyar autószállítóval sokkal olcsóbb, mintha külföldön bérelünk szállító járművet, amelynek természetesen a visszautat is ki kell fizetni, a megtakarítás akár elérheti az 60%-ot is.

Az autószállítás trélerrel a jelenleg elérhető legolcsóbb szállítási forma, mivel egyszerre több járművet lehet szállítani, viszont nem kell drága járműszállító kamiont bérelni. A szállítási költségek megoszlanak a járművek között, míg ha csak egy járművet szállítunk akkor a teljes út minden költségét a jármű tulajdonosa viseli. A tréleres autószállítás a kis és közepes méretű járműveknél opció, nagy járműveket, különleges járműveket illetve nagy értékű autókat továbbra is célszerű egyedileg szállíttatni. A csoportos szállítás logisztikáját ránk bízhatja illetve segítünk megszervezni egyszerre több jármű hazaszállítását is olcsón.

A jármű szállítását több dolognak kell megelőznie, egyrészt a kiválasztott járművet a helyszínen meg kell tekinteni, esetleg átvizsgáltatni mivel fénykép alapján nem célszerű járművet vásárolni, utána ha megfelelő a jármű ki is kell fizetni és átíratni a vásárló nevére és ezt követheti a jármű hazaszállítása.

Mivel régóta foglalkozunk járműszállítással és használt autó importtal is, ezért hatékonyan és nagy tapasztalat birtokában tudjuk a legbonyolultabb használt autó vásárlást illetve hazaszállítást is levezényelni mindenki legnagyobb megelégedésére. Természetesen ha szeretné, hogy segítsünk, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Fel a lap elejére