skip to Main Content

automentes-budapest-07Nyaralásra indult de leállt, műszaki hibás lett, balesetet szenvedett? Lakókocsi, lakóautó, lakóbusz mentés nagy gyakorlattal, gyorsan, 30 percen belül indulunk. Főleg az üdülési szezonban figyelhető meg a segítséget kérő lakóautók, lakókocsik számának  a növekedése, a nyaralásra érkező lakókocsik némelyike elég szép kort megért és ezek néha lerobbannak. A lakókocsik műszaki meghibásodásának a legnagyobb problémája, hogy sokszor tele vannak a személyes tárgyakkal, nagy értékű műszaki berendezésekkel, ezért nem lehet/szabad az út szélén őrizetlenül hagyni mivel könnyen feltörik és a tulajdonos visszaérve már csak a hűlt helyét találja személyes tárgyainak. Ha ilyesmi történt Önnel is, ne essen kétségbe hanem hívjon bennünket.

Lakókocsi, lakóautó vontatás, szállítás. Ha nincs ismerős autószerelője segítünk megtalálni a megfelelő szakembert és a műhelybe szállítjuk járművét.

Vidéken egyre nagyobb divat, hogy a kint házban élő emberek vásárolnak egy kisebb értékű lakókocsit illetve lakóbuszt, azt a helyszínre szállíttatják, kitakarítják, felújítják belülről, szerelnek bele egy  klímát és így nyáron a fővárosi rokonok vagy a külföldi családtagok is itthon tudnak olcsón nyaralni. Ez a megoldás kiválóan működik, mivel általában egy jobb állapotú lakókocsit félmillió forintért már meg lehet kapni, és felújítva kényelmes, összkomfortos nyaralóhelyként működik. Turisztikailag vonzó helyeken ahol szezonban nagyon magas a szálláshelyek ára (például Balaton) kis is lehet adni, így befektetésnek sem utolsó.

Azonban a sokszor üzemképtelen de egyébként jó állapotú lakókocsit illetve lakóautót a helyszínre kell szállítani, és itt jön a képbe cégünk, mivel ebben mi tudunk segíteni, kedvező áron. Ha üzemképtelen lakókocsit vagy lakóautót szeretne a hobbitelkére kivitetni hívjon és kiszállítjuk a kiválasztott lakójárművet. A lakókocsi szállításra való felkészítése egyeztetést igényel, tudjuk-e vontatni, vagy csak a szállítójármű platóján lehet biztonságosan szállítani? Munkatársaink szívesen segítenek, keressen bennünket a fenti elérhetőségeinken és tegye fel kérdéseit.

Fel a lap elejére