skip to Main Content

automentes-budapest-08Milyen járműveket mentenek?

Autó, dobozos teherautó, furgon, kisbusz, lakóautó, lakókocsi, és kisméretű munkagépek (bobcat, kistraktor stb.) mentését tudjuk elvégezni. Rendelkezünk Mercedes Vario hidroplatós síkból emelő járművel amelyik  3,5t-ig emel, illetve darus mentést is tudunk vállalni.

Milyen feltételekkel vállalják autók mentését Budapest és Pest megye területén?

Budapesti és Pest megye körzetében vállaljuk a járművek mentését, így a helyismeretünk tökéletes. Gyorsak vagyunk, fél órán belül megérkezünk. Elszállítjuk járművét és tulajdonosát a kívánt helyre. A működésképtelen járművét az adott igények szerint autó szerelőhöz szállítjuk, vagy telepünkön megőrizzük, a probléma kezeléséig. Amit vállalunk: biztonság és karcmentes szállítás. Autójára vigyázunk mintha a sajátunk volna, így az autómentés ideje alatt egy karcolást sem fog okozni a szállítás.

Egyéb járművek mentése:

Autókon felül tudnak segíteni más járművek elszállításában, mentésében is?

Személyautók mentésén felül furgon mentését, munkagépek, kisebb traktorok, bobcatek, quadok szállítását vállaljuk.

Munkagépeket is szállítanak?

Igen ha a mérethatárokon belül van a jármű amelyet szállítani kell akkor probléma nélkül elvisszük bárhova 3,5t-ig. Kérje ügyeletes munkatársunk segítségét.

Motorszállítást is vállalnak?

Motorszállítást jelenleg nem vállalunk.

Tárgyak szállítása:

Budapesten más nagyobb méretű alkatrészek vagy tárgyak elszállításával is foglalkozik a cég?

Nagyobb méretű autóalkatrészek olcsó szállítását is vállaljuk. A részleteket egyeztesse velünk telefonon.

Autómentés folyamata:

Hogyan történik a mentés?

Az autómentés Budapest szakemberei a helyszínre érkezve biztosítják, rögzítik a járművet vagy tárgyat és az átvétel állapotában szállítják el a kívánt helyre. Több személy szállítására is tudunk megoldást nyújtani, ehhez szintén telefonos egyeztetés szükséges. Kisebb műszaki hibák javítása is lehetséges, ehhez kérjük írja körül minél pontosabban a tapasztalt hibát. Napi 24 órában hívhat bennünket a fent látható telefonszámon.

 

Fel a lap elejére